Futbol sala

El Barça debuta a la lliga amb una dolorosa derrota a casa (3-4)

Futbol sala. Els blaugrana perden contra el Peníscola en un partit en el que anivellen un 1-3, tenen ocasions, però no sumen cap punt

El Barça ha debutat a la lliga amb una dolorosa derrota a casa per un ajustat 3-4 contra el Peñíscola. Els blaugrana han tingut ocasions, han dominat i han creat perill, però no han pogut sumar cap punt. Ferrao ha estat el més destacat i ha marcat tres gols, el primer als 14 segons. El Peñíscola, però ha reaccionat molt bé i en el minut sis ja guanyava per 1-3. Els blaugrana han començat a tenir ocasions i a 14 segons del descans Ferrao ha marcat de doble penal (2-3). En la segona meitat el mateix Ferrao ha empatat, però dos minuts després el Peñíscola ha fet el 3-4. El Barça ha insistit, ha enviat un parell de pilotes al pal i ha jugat els darrers minuts amb porter-jugador, però no ha pogut evitar la derrota.