Tennis

Nadal jugarà la seva tretzena final de Roland Garros

El manacorí ha sigut superior a l’argentí Schwartzman i l’ha superat en tres sets per 6-3, 6-3 i 7-6 (0) en poc més de tres hores

Rafael Nadal no ha tingut excessius problemes per classificar-se per la seva tretzena final de Roland Garros al superar en la semifinal a l’argentí Diego Schwartzman. El manacorí, segon cap de sèrie, ha estat intractable en molts moments del partit i s’ha imposat en tres sets per 6-3, 6-3 i 7-6 (0) en tres hores i nou minuts, al dotzè favorit. Rafael Nadal buscarà el seu tretzè títol a la terra batuda de París contra el guanyador de la segona semifinal que disputen el serbi Novak Djokovic (1) i el grec Stefanos Tsitsipas (5).

L’inici del partit ha sigut molt intens i després d’un llarg primer joc que ha guanyat Rafael Nadal, hi han hagut tres breaks de manera consecutiva que han afavorit el manacorí i s’ha situat amb un 3-1. Ha mantingut el seu servei i s’ha emportat el primer set (6-3). En la segona màniga el defensor del títol no ha deixat opció a cap sorpresa i amb dos trencaments en el tercer i novè joc ha tornat a guanyar per 6-3.

En el tercer set Diego Schwartzman ho ha deixat tot a la pista i ha plantat cara al manacorí durant molts minuts. A cada breaks que li feia Rafael Nadal, l’argentí responia amb un altre, i això ha passat en quatre jocs consecutius, dos per cada jugador. Hi ha hagut molta igualtat en el tram final del set i s’ha arribat al tiebrak, on Rafael Nadal ha tornat a imposat el seu joc i amb un 7-6 (0) ha aconseguit el triomf i la classificació per la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)