Tennis

Djokovic necessita cinc sets per vèncer Tsitsipas i passar a la final

El serbi ha tingut una bola de partit en el tercer set, però ha hagut de lluitar quatre hores (6-3, 6-2, 5-7, 4-6 i 6-1) per ser el rival de nadal en el partit definitiu pel títol de Roland Garros

Novak Djokovic ha necessitar cinc sets i gairebé quatre hores per derrotar Stefanos Tsitsipas i passar a la final de Roland Garros. El serbi, número u mundial, ha derrotat al cinquè favorit per 6-2, 6-2, 5-7, 4-6 i 6-1 en 3h54. El seu rival en la lluita pel títol serà Rafael Nadal que ha guanyat la primera semifinal contra l’argentí Diego Schwartzman per 6-3, 6-3 i 7-6 (0).

Novak Djokovic ha començat be el partit i ha guanyat els dos primers sets (6-3 i 6-2) i en el tercer s’ha situat amb un 5-4 i servei, i ha disposat d’una bola per guanyar el partit. Stefanos Tsitsipas ha reaccionat molt bé, ha tornat a entrar en el partit i ha anivellat la semifinal guanyant els dos sets (5-7 i 4-6). En el cinquè i definitiu set el grec ha tingut algun problema físic i el serbi ha tornat al seu millor joc per imposar-se per 6-1 i classificar-se per la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)