Més esport

Aina Cid guanya la medalla de plata en l’europeu

L’ampostina i la càntabre Virginia Díaz són segones en dos sense a Poznan

Aina Cid (CN Amposta) i la càntabra Virginia Díaz han guanyat la medalla de plata en el campionat d’Europa que s’està fent a Poznan, Polònia. L’ampostina i la càntabre han estat en places de podi des de l’inici de la final, terceres des de l’inici i en els darrers 500 metres de la prova han superat a la parella grega i han ocupat la segona posició amb 7:18.82, superant clarament a les gregues que han sigut terceres amb 7:20.24. El títol ha sigut per Romania que ha dominat des de l’inici, i ha afluixat en els darrers metres però s’ha imposat amb 7:17.19. Aina Cid i Virginia Díaz no han pogut revalidar el títol que van guanyar l’any passat però han tornat a estar entre les millors.

Victòria Cid i Núria Puig, ambdues del CN Amposta han disputat la final B de quatre sense i han ocupat la cinquena posició, finalitzant onzenes de l’europeu. Jordi Jofre (CN Banyoles) també ha acabat onzè en scull, al ser cinquè en la final B. Isma Rifi (Rem Tortosas)en doble scull també ha disputat la final B, ha acabat sisè i dotzè del total. Manel Balastegui (CN Banyoles) va disputar i guanyar ahir la final C de doble scull lleuger, ocupant la tretzena posició final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)