Hoquei sobre herba

Definides les primeres semifinals de les copes masculina i femenina

S’enfrontaran l’Egara i el FC Barcelona (homes) i el CD Terrassa i el Junior (dones)

Les primeres semifinals de les copes masculina i femenina que s’estan disputant a València han quedat definides en la jornada de matí. En nois l’Egara s’enfrontarà al FC Barcelona i en noies el CD Terrassa jugarà contra el Junior.

En el primer quart de final de la copa masculina L’Egara ha derrotat al CD Terrassa per 0-3. Després del 0-0 en el descans, han marcat Pau Quedama, dos gols, i David Aura i s’han classificat per la primera semifinal de demà. El seu rival serà el FC Barcelona que ha golejat al Junior per 1-4 amb gols de Pol Compta, dos, Sergio San Martin i Michiel van de Stadt, mentre que pels de Sant Cugat ha anotat Frank di Mercurio.

Els dos quarts de final de la copa femenina han estat molt disputats i han finalitzat amb el mateix resultat. En el primer el CD Terrassa ha superat per 2-1 el Polo en un partit anivellat i que ha sigut molt lluitat fins al final. Per les vallesanes han marcat Clara Ycart i Tania Escaich i per les barcelonines Sofia Maldonado ha fet el 2-1 definitiu. El Junior s’ha classificat per la semifinal després de guanyar el Complutense per 1-2. Andrea Alonso ha avançat a les de Sant Cugat, Lola Riera ha empatat per les madrilenyes i Júlia Strappato ha fet l’1-2. El Complutense ha buscat l’empat fins al final però el Junior ha aguantat.