Hoquei sobre herba

El Polo, campió de la copa masculina, queda eliminat en els quarts

L’Atlètic Terrassa el guanya per 2-1 i jugarà la segona semifinal contra el Club de Campo. L’Egara passa a la semifinal femenina i s’enfrontarà al Club de Campo

El campió de les dues darreres edicions de la copa masculina, el Polo, ha quedat eliminat en els quarts de final. El seu botxí ha sigut l’Atlètic Terrassa –finalista en les dues últimes edicions– que l’ha derrotat per 2-1. Els vallesans s’han avançat en el minut 10 amb un gol de Joan Dalmasas, i en el segon quart Marc Miralles ha empatat. Tres minuts després Pau Cunill ha tornat a avançat a l’Atlètic Terrassa. Amb aquest 2-1 s’ha arribat al descans, i en la segona meitat no s’ha mogut el marcador. Els barcelonins han buscat l’empat i han tingut ocasions però han perdut i han quedat eliminats a la primera.

El rival de l’Atlètic Terrassa en la segona semifinal serà el Club de Campo de Madrid que en l’últim quart de final ha guanyat per 1-5 el Complutense.

En la copa femenina l’Egara s’ha classificat per la segona semifinal al derrotar per 1-0 el Taburiente canari. Un gol de Carola Salvatella en el minut 21 ha valgut la classificació. El conjunt canari ha buscat l’empat però les vallesanes han fet un bon partit i han mantingut l’avantatge i han tingut més ocasions. El seu rival en la semifinal serà el Club de Campo, el campió en les últimes cinc edicions, que ha derrotat per 3-0 el Sardinero.