Hoquei sobre herba

CARLOTA PETCHAMÉ

CAPITANA DEL JUNIOR FC QUE HA GUANYAT EL TÍTOL DE COPA

“Orgulloses de l’esforç de l’equip”

La capitana del Júnior explica que van anar a jugar la copa amb confiança i ganes, i que sabien que ho podien fer molt bé

Diu que superar el Club de Campo, el campió de les últimes cinc edicions, té molt de mèrit

L’emoció va envoltar el Júnior FC quan Carlota Petchamé (Matadepera, 30 anys) va rebre el trofeu de la copa i l’alegria es va desbordar completament quan el va aixecar amb les seves companyes.

Molt contenta de poder aixecar el trofeu?
Sí, la veritat és que molt contentes i molt orgulloses de l’esforç de l’equip i molt contentes de poder aixecar el trofeu.
Ha estat un títol buscat de fa anys i molt merescut tal com han jugat tota la copa i especialment la final, no?
Feia molts anys que lluitàvem, i que jugàvem la final contra el mateix equip, i aquest any ens hem tret l’espineta, i hem competit des del primer moment.
Guanyar la copa contra el Club de Campo, que havia guanyat les últimes cinc, te molt mèrit?
Ens les hem trobat moltes vegades, no només en la copa, sinó en les finals de les lligues i no ho havíem aconseguit, així que té tot el mèrit. És un gran equip, un equip molt competitiu i un equip que sempre és en l’elit i que sempre hi serà.
El seu entrenador havia dit que arribaven molt conscienciades que estaven jugant be i que tenien molta confiança.
Sí, sí; crec que l’equip tenia molta confiança. Com diu ell, veníem de jugar molt bé, de competir molt bé en la lliga, i sí que és veritat que arribàvem amb confiança i amb moltes ganes, i sabíem que ho podíem fer.
La final va ser molt disputada i emocionant fins a l’ultim instant. Com ho van viure des de dins?
Des de dins no es viu amb tanta tensió, però sé que és veritat que els nervis hi són. Aguantar un partit així amb el marcador que hi havia és dur, però vam aconseguir-ho, cosa que no havíem fet fins al dia d’avui. En els últims minuts hi havia molts nervis, però ho van saber gestionar.
Ho veien a tocar i que els minuts no passaven?
Vam marcar quan quedava un quart i deu minuts de l’altre; vas mirant el marcador i sembla que els minuts no passin, però al camp la tensió es viu diferent. No hi ha tants nervis; tenir el cap fred et fa controlar el partit i dominar sobretot amb bola en aquests últims minuts.
Va ser important posar-se aviat al davant en el marcador?
Crec que sí, a elles els va costar perquè no estan acostumades a jugar amb aquests tipus de resultats. I a nosaltres ens va afavorir molt. Elles ens van empatar, però els va costar gestionar el moment d’anar per sota.
Hi va haver algun moment de dir: “Ja ho tenim”, o fins que no va sonar el xiulet final, res?
Penso que mai pots pensar això perquè sempre pot passar de tot. En cap moment ens vam relaxar ni vam pensar que ja estava fet, perquè no estava fet realment, i fins a l’ultim minut vam estar lluitant.
En la final, Mariona Serrahima va fer dos gols, però en la copa va destacar tot l’equip?
Sí, sí; hem jugat realment com un equip, com va dir l’entrenador, veníem amb molt bones sensacions, però sobretot sensacions d’equip, estàvem jugant bé en equip, i al final amb aquestes coses també guanyes.
Després d’un any dur, amb la pandèmia i el confinament, aquest èxit les recompensa?
Crec que és molt positiu per a nosaltres. Hem estat molt temps tancades, molt temps separades, molt temps sense tenir contacte. Les sensacions de l’equip són molt positives i hem tingut la sort de poder disputar aquest torneig, tal com estan les coses, i crec que és quelcom que també s’ha d’agrair.
En la lliga van segones, ho poden fer bé aquest any?
Crec que sí, si l’equip continua funcionant com fins ara, amb aquestes sensacions, som ambicioses per poder aspirar a guanyar la lliga.
En l’aspecte personal deu tenir els Jocs Olímpics a l’horitzó?
Sí, just demà (per avui) marxem amb la selecció a una concentració a València, i a enfocar-nos en això, que és el més important que tenim aquest any. Amb moltes ganes de disputar els Jocs, si realment es fan, que esperem que sí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)