Hoquei sobre herba

Trompada de l’equip espanyol masculí contra l’Índia (3-0)

El combinat de Fred Soyez domina infructuosament i acaba fallant set penals córner contra un rival més efectiu

La selecció d’hoquei sobre herba, amb 13 catalans, s’ha complicat l’accés als quarts de final amb una inesperada derrota contra l’Índia (3-0), una selecció que en els últims campions internacionals havia perdut pes. L’equip que dirigeix Fred Soyez ha dominat en els dos primers quarts però ha desaprofitat quatre penals córner mentre que el seu rival s’ha avançat en una de les primeres ocasions que ha tingut (14’) i ha aprofitat dos dels penals córners de què ha disposat per sentenciar.L’equip espanyol n’ha acabat fallant set i ara suma només un punt en el grup A. Se situa per sota d’Austràlia (6), l’Argentina (4), Nova Zelanda i la Índia (3). Els quatre primers jugaran els quarts de final.