Més esport

Tècnics amb passaport per al 2024

Tòquio 2020. El bronze en handbol masculí aferma el català Jordi Ribera en el nou cicle olímpic. Carlos Viver, en handbol femení, i David Martín, en waterpolo masculí, també continuaran

El bronze contra Egipte avala un cop més el treball del tècnic gironí Jordi Ribera (Sarrià de Ter, 1958), que, si no hi ha res de nou, continuarà sent el seleccionador estatal a París 2024. El seu homòleg en la seleccion espanyola femenina, Carlos Viver (Granollers 1973), no va aconseguir l’objectiu d’arribar als quarts, però també fa camí. És el mateix cas de l’entrenador del combinat masculí de waterpolo David Martín (Barcelona, 1977). Un impecable 6/6 en la fase prèvia i els quarts auguraven un final més feliç. Però les dues úniques derrotes, en la semifinal contra la campiona Sèrbia i en el partit per al tercer i quart llocs contra Hongria, van ser irreversibles. “Hem de fer autocrítica”, ha declarat Martín. De la mateixa manera, el madrileny Miki Oca, plata en la competició femenina, té garantida la continuïtat. En el cantó oposat, la destitució del barceloní Lucas Mondelo per no haver aconseguit els objectius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)