Atletisme

Competeixen contra Kipchoge per estar en la marató popular dels Jocs de París 2024

S’ha disputat una cursa per celebrar que només faltes mil dies per la inauguració

Uns 3.600 corredors han competit contra el doble campió olímpic de marató Eliud Kipchoge per aconseguir un lloc en la marató popular que es disputarà en els Jocs Olímpics de París 2024. L’esdeveniment s’ha fet per celebrar que només falten mil dies per l’inici de la cita olímpica. S’ha disputat una cursa popular de 5 km amb sortida i arribada a l’Arc del Triomf i l’estrella kenyana ha sortit amb una desavantatge variable en funció del nivell de diversos grups i tots els que han arribat a la meta abans que ell s’han guanyat un dorsal per la marató popular que es disputarà després de la marató olímpica de París 2024.

Uns mil corredors han aconseguit arribar a la meta abans que Eliud Kipchoge, que ha corregut per un passadís exclusiu per ell per evitar que fos molestats pels participants. El recordman mundial de la marató, de 36 anys, ha comentat: “És la primera vegada que m’alegro de perdre. La meva derrota és una victòria pels centenars de corredors amb els que espero tornar a córrer a París al 2024”. El “Marató per a tots” serà la primera vegada en la història dels Jocs que una prova s’obre al públic en general i es disputa el mateix dia i en el mateix recorregut que la marató olímpica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)