Atletisme

La Xina ajorna el mundial de mitja marató del 2022 enmig d’un nou rebrot de la Covid-19

El país no aconsegueix passar pàgina de la pandèmia i el govern tem que acabi afectant als Jocs d’Hivern de Pequín

La Xina ha decidit ajornar el proper mundial de mitja marató de Yangzhou, previst pel proper 26 de març del 2022. La nova data proposada és el 13 de novembre del 2022 a causa del rebot dels casos de la Covid-19 que hi ha en aquesta zona del país, un fet que no deixa de ser preocupant també per al món de l’esport. Pequín ha d’organitzar els Jocs Olímpics d’Hivern del 2022, entre el 4 i el 20 de febrer. Tothom donava per fet que s’hi arribaria amb la pandèmia ja superada, però la situació d’aquest hivern comença a preocupar a les autoritats del país, que han demanat a la població que acumulin a casa productes de primera necessitat.

La federació espanyola d’atletisme també ha informat que el campionat del món de curses de muntanya de Tailàndia (febrer del 2022) ha estat posposat fins al novembre, també del 2022, a causa de les restriccions per entrar al país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)