Esports de muntanya

Les Neus Catalanes comencen a comercialitzar el seu forfet de temporada 21/22

Les Neus Catalanes, el consorci que agrupa les 9 estacions d’esquí de la Catalunya del Nord (Departament dels Pirineus Orientals de França), torna a comercialitzar el seu forfet de temporada que permet esquiar a qualsevol d’aquestes destinacions de neu. Des del 30 d’octubre està a la venda a preus de promoció i així serà fins al 30 de noviembre.

Les nou estacions d’esquí alpí de la Catalunya del Nord (Font Romeu, Les Angles, Portè Puymorens, Cambra d’Ase, Formigueres, Puigmal 2900, Puyvalador, Station Nordique du Capcir -esquí nòrdic- i La Quillane), ofereixen un cop més el seu forfet de temporada conjunt, amb el qual els seus titulars poden esquiar en qualsevol de les estacions que s’agrupen sota aquesta marca comercial. La suma de pistes d’esquí d’alpí arriba als 200 quilòmetres. I enguany el forfet de temporada arriba amb alguna novetat, com ara el fet que es recupera l’estació de Puigmal 2900, la qual havia estat tancada des de 2013.

El forfet de temporada de Les Neus Catalanes per a la temporada 2021-22 està a la venda de forma anticipada i amb preus de promoció des d’avui mateix. Aquesta promoció finalitza el preu de descompte el pròxim 30 de novembre. Permet un estalvi aproximat del 15%. Els preus es mantenen i són els mateixos que es van tarifar durant la passada temporada.

Actualment el conjunt de les estacions del consorci Les Neus Catalanes reben cada any un important nombre de clients sud-catalans. Segons dades facilitades per Antonio Martín, responsable del departament comercial de Les Neus Catalanes i també de l’Oficina de Turisme de Les Angles, explica que “entre un 25 i un 30% dels esquiadors i snowboarders que visiten les nostres estacions provenen del sud de la frontera”.

També hi ha un percentatge de treballadors del sud que treballen com a temporers a les estacions de la Catalunya del Nord. Calculem que en el global, aquest col·lectiu de temporers del sud, suposa entre un 4 i un 5%, la majoria dels quals ho fan en els sectors de restauració i explotació o manteniment d’instal·lacions i pistes” conclou.

Aquesta vinculació entre l’esquiador del vessant sud del Pirineu amb les estacions de la Catalunya del Nord explica el perquè, enguany, la compra del seu passi de temporada ja es pot fer directament en ciutats com Barcelona.

On comprar?

Els interessats en la seva compra ho poden fer des d’avui mateix a Viatges Campulié de Barcelona, ja sigui físicament o en línia. L’entrega dels forfets de temporada es farà via aquesta mateixa agència, amb telèfon 93 620 15 61 del carrer Còrsega 105 de 08029 de Barcelona. (https://www.campulie.com/es/86-forfait-neiges-catalanes ).

A partir de la setmana vinent també es podrà fer al web corporatiu de Les Neus Catalanes, actualment desconnectada de la xarxa internet per una actualització de continguts. L’entrega dels forfets es farà a l’estació escollida pel client a partir del primer dia d’obertura d’instal·lacions.

Venda del passi de temporada amb garantia Covid-19

Com passa a la majoria d’estacions d’esquí, el forfet de temporada 2021-2022 també ofereix un seguit de garanties als seus usuaris en el supòsit que, per causa de la pandèmia Covid-19, les autoritats sanitàries obliguin a les estacions d’esquí a tancar instal·lacions. També en el cas de confinament obligatori (local o nacional) declarat per les autoritats administratives; i tancament de fronteres durant la temporada 2021/2022. Això sí, l’estació, des del seu departament d’atenció a client, podrà sol·licitar un justificant o document que acrediti el confinament.

Actualitat

Per saber més de Les Neus Catalanes podeu seguir la seva pàgina Facebook, en la qual s’hi publicarà informació actualitzada i d’interès sobre la situació actual, així com les promocions o calendaris d’obertura de les estacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)