El Sarrià perd sense públic contra el Còrdova (30-31), un rival directe

El Sarrià ha perdut per 30-31 contra el Cajasur Còrdova, un rival directe, en l’onzena jornada de la divisió d’honor plata en un partit que s’ha jugat sense públic. La primera part ha estat esperançadora (17-16), però en la segona els andalusos han imposat el ritme i han millorat també en defensa amb un equip molt físic i ben organitzat. Els 10 gols de Lozano i els 8 de Mauro han estat insuficients. El Sarrià rebrà dimarts el Bidasoa (21 h), un gran equip, en la copa, aquest cop amb públic.

El conjunt del Gironès ha començat molt bé en defensa i no ha encaixat cap gol en els primers quatre minuts d’una primera part en que ha tingut en diverses ocasions un avantatge màxim de dos gols. Guillem Lozano –7 gols en el primer temps–ha estat fonamental amb 5/6 des del punt de penal rendibilitzat la bona feina generant espais del pivot Masmiquel. També ha contribuït a la causa amb bones intervencions el porter Aleix Toro. El Còrdova ha centrat el seu potencial per la dreta del seu atac. Amb 10-8 a favor del conjunt de Josep Espar, dues exclusions locals han catapultat els andalusos (10-10). El Sarrià ha tornat a marxar de dos gols amb el 13-11 i el 16-14 però ha arribat al descans amb una renda mínima (17-16) gràcies a tres gols seguits de Mauro en accions vertiginoses de contra gol que han enxampat la defensa rival descol·locada.

L’argentí Mauro també ha fet el primer gol del segon temps. Això no ha evitat que l’equip abaixés el seu rendiment de manera preocupant, tot just coincidint, a més, amb dues exclusions de jugadors rivals. El Còrdova s’ha reivindicat i s’ha situat per davant per primer cop (19-21). La UES, impulsada per Mauro, ha recuperat el pols i s’ha arribat al darrer tram amb igualtat absoluta. Tot i amb això, Espar s’ha vist obligat a demanar temps mort amb 16:24 consumits del segon temps i un amenaçador 25-27 a favor del visitants, que han posat una marxa més en el segon temps. Amb 27-30, el màxim avantatge dels andalusos a 5 minuts del final, Espar ha reiterat el temps mort. Lozano ha fet el seu novè gol, el primer del segon temps (28-30). Amb 29-31 i 21 segons de temps Lozano –10è gol–ha marcat de penal (30-31) però ja no hi ha hagut temps per res més.