El Sarrià, en quadre, planta cara al Ciudad Real en la primera meitat (30-24)

Derrota del Sarrià al Quijote Arena, amb 10 jugadors en la convocatòria de Josep Espar comptant Martí Arnau, inèdit avui i tot el curs per lesió. Fins i tot Antonio Moreno ha hagut de jugar uns minuts d’extrem, pels problemes musculars dels sarrianencs a l’inici de la segona meitat. El Ciudad Real, amb els 2 punts, es situa líder de la classificació.

Barricart de penal superats els 13 minuts de partit donava el primer avantatge als manxecs (5-4). El Sarrià havia començat imposant el seu ritme (0-2 i 1-3) i amb el tercer gol de Pórtulas, de rosca, situava l’empat a 7 al marcador però Josep Espar havia d’aturar el partit al 19:44 i amb inferioritat castellana (9-7). L’exclusió de Jaureguiberry superat els 24 minuts (13-11) i quan duia 4 gols, no permetia els locals estirar la diferència (17-14 al descans de penal amb el cronòmetre a zero).

Josep Espar ha hagut de demanar temps quan havien passat 7:05 i el Sarrià acabava d’encaixar un parcial de 6-0 (23-14). Gutiérrez ha estrenat el marcador visitant a la segona meitat. Pep Arnau s’ha quedat estès al parquet en fer el 24-16, amb problemes en el bessó esquerre superat el minut 39. Joel Pararols era el següent en caure, al minut 12, també amb problemes musculars al bessó esquerre i era Antonio Moreno el que jugava d’extrem dret amb Toro a la porteria i Lucea marcant el 26-18.

Pórtulas amb un cop a la boca de l’estómac deixava la pista al quart d’hora de la segona i Pep Arnau –central– havia de sortir al pivot. Espar demanava el segon temps mort amb 28-20 (19:11) per tornar als sis i el porter. Jaureguiberry també ha acabat amb problemes per moure’s i Lucea ha tancat el marcador en l’últim atac (30-24).