Esquí

Mikaela Shiffrin també queda fora de l’eslàlom i Petra Vlhova s’emporta l’or

Dilluns la nord-americana ja va sortit del recorregut en el gegant

Mikaela Shiffrin, que havia de ser una de les figures de l’esquí alpí en els Jocs Olímpics de Pequín, ha tornat a quedar eliminada en la primera baixada d’una prova i s’ha quedat sense poder lluitar per les medalles. La nord-americana, de 26 anys i amb dos títols olímpics, ha sortit del recorregut en la part alta de la pista en la primera màniga de l’eslàlom. Ja li va passar el mateix en la prova del gegant que es va disputar dilluns passat.

L’eslovaca Petra Vlhova ho ha aprofitat per guanyar la seva primera medalla d’or olímpica gràcies a una remuntada en la segona màniga. En la primera l’eslovaca ha ocupat la vuitena posició (52.89) a set dècimes de la millor, l’alemanya Lena Dueer (52.17), però en la segona ha marcat el millor temps (52.09) i amb un total d’1:44.98 ha guanyat el títol per només vuit centèsimes. La segona posició l’ha ocupat l’austríaca Katharina Liensberger (1:45.06) i ha completat el podi la suïssa Camille Rast (1:45.75).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)