Esquí

Cande Moreno, 44a a la Copa del Món de descens

L'equip EEBE de la FAE va participar ahir al gegant dels Campionats d’Espanya U18 i U21 de Cerler

L'estació suïssa de Crans Montana és aquest cap de setmana l’escenari de la Copa del Món de velocitat en la disciplina de descens. I l'andorrana Cande Moreno va disputar ahir  la primera cursa, en la qual ha finalitzat 44a.

Moreno va lluitar la cursa tot i no estar en les millors condicions.  I finalment va ser 44a amb 1.34.42, a 4.25 del millor registre, el de la guanyadora txeca Ester Ledecka. La 30a posició que va tancar la zona de punts va ser per la nord-americana Isabell Wright, amb +2.56 respecte a Ledecka. Ara Cande Moreno torna a Andorra per descansar.

Després de la cursa, l’esquiadora andorrana va explicat: “La carrera ha sigut complicada. Ja sabia que ho seria perquè portava dos dies d’entrenaments on les meves sensacions no han sigut les millors, més que res perquè porto fatiga acumulada i em noto molt cansada. A més, estic una mica malalta i se m’ha acumulat una mica. Avui havia decidit córrer al final per intentar-ho un cop més, però he anat molt al límit a alguns llocs, als salts he tingut algun problema i en general les sensacions han sigut dolentes perquè físicament no estic bé, necessito un dies de descans. Tornem cap a casa, així puc descansar i preparar bé les finals de la Copa d’Europa”.

Ara l'andorrana torna a casa per descansar (Foto: Michel Cottin / Agence Zoom)

L’EEBE, al gegant dels Campionats d’Espanya U18 i U21 de Cerler
Paral·lelament, ahir Cerler va acollir una nova cursa, en aquest cas el gegant dels Campionats d’Espanya U18 i U21, amb la presència de l’equip EEBE de la Federació Andorran d'Esquí (FAE).

El millor de l’equip va ser Pere Cornella, 6è a 1.52, tot i que el millor andorrà va ser Pol Robert, tercer a 0.67 del vencedor, que va ser l’espanyol Jonas Sánchez amb 1.38.23. També va acabar entre els 15 primers Eric Ebri, que va finalitzar en la 14a posició a 2.36, mentre que 26è va ser Ferran Torres (+4.36), 29è Adrià Prats (+5.29), 43è Nicolas Piccino (+8.78), 44è Enzo Fuentes (+9.40). Lluís Torres no va completar la segona mànega.

Avui (diumenge) es disputa un eslàlom a la mateixa estació.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)