Esquí

Magnífica jornada de competició a La Molina amb el XXIV Trofeu Pista!

Fins a 230 esquiadors d'entre els 9 i els 12 anys van competir a l'estado FIS Solell

El dissabte 26 de febrer es va disputar la XXIV edició del Trofeu Pista! Pista! de La Molina Club d’Esports (LMCE) complint la 4a prova del calendari del circuit de 6 esdeveniments Audi quattro Cup 2022.

Més de 200 esquiadors entre els 9 i 12 anys van participar en la cita que forma part del calendari de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i que ja és un clàssic d’aquest esdeveniment que forma els futurs esquiadors.

Els joves esquiadors han pogut gaudir d'unes condicions excepcionals de traçat a la competició gràcies a l'incansable treball de l'estació de La Molina i socis del club organitzador.

La cursa, un gegant a una sola mànega per als esquiadors U10 i dues mànigues per als U12, va comptar amb la participació de 230 esquiadors d'entre els 9 i els 12 anys, a la pista Torrent Negre.

Un total de 67 corredores i 88 corredors a la categoria U12 i un total de 32 corredores i 40 corredors a la categoria U10. Durant tota la jornada es van viure grans moments plens d'emoció i diversió entre els futurs esquiadors de primer nivell. Familiars, amics i companys de club van vibrar acompanyant els corredors mentre seguien a través del LiveTiming el cronometratge en directe, una iniciativa de la RFEDI que té molt bona acollida. Podeu consultar la Web App per conèixer tots els detalls de l'esdeveniment i seguir les competicions en directe: https://bit.ly/3qObRVt

Aquest any el Trofeu Pista! Pista! ha estat dedicat a la lluita contra el càncer infantil i especialment a Ànnia Font Cervera, una esquiadora de la Molina Club d'Esports que amb tan sols 7 anys ha hagut d'afrontar el llarg camí de la lluita contra el càncer infantil. Recentment, Ànnia va rebre la millor de les notícies en acabar el dur tractament de quimioteràpia amb bons resultats. Guanyant així aquesta primera batalla a la malaltia en què l'esport ha estat el seu gran aliat i la principal font de motivació. Per aquest motiu, els petits corredors van fer un passadís des del telecadira Torrent Negre fins a la sortida de la competició i Ànnia, acompanyada de les seves entrenadores va passar pel mig, mentre tots els corredors feien sonar els seus bastons en senyal de companyonia i alegria per la seva lluita. La petita Ànnia va obrir la competició amb la seva baixada, entre ànims dels seus companys i tots els assistents a la competició.

Resultats oficials del XXIV Trofeu Pista! Pista! – Audi quattro Cup 2022

La catalana del Club CET, Nita Macias, va ser guanyadora a la categoria U10 en aquesta quarta carrera del circuit Audi quattro Cup 2020, aconseguint un temps de 49.01 segons. En segona posició va quedar Laia Ubric, del Club TRT, amb una marca total de 49,70. Va completar el podi Laura Riera, del Club PEC, que va completar la màniga a 49.79.

A U10 masculí la victòria ha estat per a Marçal Vilanova del club CET i amb un temps de 44.29. En segona posició, Alex Borda del club TRT, ha estat el segon més ràpid, amb una marca de 44,67. Pol Arroniz, del club ELIT, va obtenir la tercera posició amb un temps de 44,86.

A U12 femení el podi va estar molt disputat. La catalana de La Molina Club d’Esports, Martina Segòvia, va assolir la primera posició després de completar una marca d'1:33:05, en total amb les dues mànigues. Sofia Bernardi, de TRT es va emportar la segona plaça al podi amb un temps total d'1:33:32, i en tercera posició, una altra catalana de La Molina Club d'Esquí, Ona Martinez, li va trepitjar els talons amb un crono d'1:35:57 segons.

Joan Tàrraga, de la Molina Club d'Esquí es va emportar la victòria a la categoria d'U12 masculí, amb una marca d'1:29:31 en total, la millor d'aquesta prova Audi quattro Cup. La segona posició la va obtindre Juan Ramón Perez, del CEJCA, amb un temps d'1:30:66. Va completar el podi Tomas Dueñas, del club CANMC, a 1.32.19 en total.

Més informació a la web d'Audi quattro Cup: http://www.audiquattrocup.es/

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)