Atletisme

La federació internacional aparta Rússia i Bielorússia de tots els campionats

World Athletics, la federació internacional d’atletisme, ha acordat excloure de tots els seus campionats i amb efecte immediat els atletes russos i bielorussos per la invasió a Ucraïna ordenada per Vladimir Putin. Tampoc hi podran viatjar el personal de suport i els directius.

L’exclusió afectarà, entre d’altres, al proper campionat del món en pista coberta de Belgrad, el mundial de l’estiu a Eugene (Oregon) i el mundial per equips de marxa atlètica, que comença divendres a Oman.

La federació russa d’atletisme ja va ser suspesa el 2015 a causa de les violacions per dopatge i des de llavors no pot organitzar campionats internacionals. L’anunci l’ha fet el president de World Athletics, Sebasian Coe: “El món està horroritzat pel què ha fet Rússia amb el suport de Bielorússia. Els líders mundials van tractar d’evitar la invasió per mitjans diplomàtics, però Rússia va anar a al seva. Les sancions sense precedents que s’estan imposant són l’única forma pacífica que podem usar per posar fi a la guerra i restaurar la pau.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)