Handbol

L’EHF dona per guanyat al Barça el partit pendent contra el Motor Zaporíjia

Amb un única jornada pendent, hi ha tres equips empatats a 18 punts al capdavant del grup B de la Champions, el club blaugrana, el París Saint-Germain i el Kielce

La Federació Europea d’Handbol (EHF) ha confirmat que dona per guanyat el partit pendent del Barça contra el Motor Zaporíjia davant la impossibilitat evident que el conjunt ucraïnès pugui disputar les jornades que resten de la fase de grups de la lliga de Campions. Amb aquesta decisió, s’atorga el triomf per 10-0 i se sumen dos punts més al caseller barcelonista. Aquesta mesura també afecta els altres dos clubs que tenien el partit pendent contra el Motor, el París Saint-Germain i el Porto. Amb aquesta decisió, en el grup B de la Champions hi ha ara un triple empat al capdavant amb el PSG, el Barça i el Kielce amb 18 punts, i tot quedarà pendent de la darrera jornada, que es disputarà la setmana vinent. Els tres implicats jugaran a casa. El dijous 10 de març, el Barça rebrà el Flensburg al Palau (18.45 h) i el PSG al Veszprém (20.45 h), mentre que el Kielce jugarà dimecres contra el Dinamo Bucarest (18.45 h). Si tots tres guanyen i en cas de triple empat, el Kielce seria primer, el Barça segon i el PSG tercer. Els dos primers de cada grup s’estalvien l’eliminatòria de vuitens i accedeixen directament als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)