Handbol

Barça-Anaitasuna i Granollers-Bidasoa, emparellaments en els quarts de final de copa

El conjunt blaugrana, dominador de la competició amb 25 títols, i el vallesà figuren en la part oposada del quadre i es podrien enfrontar en una hipotètica final

El Barça, el dominador de la copa del rei amb 25 títols, ha quedat emparellat amb l’Anaitasuna i el Fraikin BM Granollers amb el Bidasoa Irun en els quarts de final del torneig del KO que es disputarà al Poliesportiu Fernando Argüelles d’Antequera, del 25 al 27 de març. L’equip blaugrana i el vallesà, en tot cas, figuren en la part oposada i per tant es podrien veure les cares en una hipotètica final.

En la mateixa part del quadre que el Barça, que ja ha enllaçat vuit corones consecutives, hi transitaran el Cangas i l’Ademar de Lleó. Per l’altra part, el vencedor del duel entre el Granollers i el Bidasoa, que també pugnen per la segona plaça de la lliga Asobal, s’enfrontaran al guanyador del derbi andalús entre l’amfitrió, l’Antequera i el Puente Genil.

Durant l’acte també s’han sortejat els dos grups de la minicopa, que el curs passat no es va poder disputar per culpa de la pandèmia. En el grup A hi jugaran, l’Antequera, el Barça, el Cangas i l’Ademar de Lleó, i en el B, el Puente Genil, el KH7-BM Granollers, l’Anaitasuna i el Bidasoa Irún.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)