Handbol

El Fraikin Granollers guanya el Puente Genil (34-26) i jugarà la cinquena final de copa contra el Barça

Ha treballat molt per aconseguir una clara avantatge en la segona meitat de la semifinal

El Fraikin Granollers ha derrotat per 34-26 l’Ángel Ximénez Puente Genil en la segona semifinal de la copa i s’ha classificat per la final en la que demà s’enfrontarà al Barça (19 h Teledeporte). Aquesta serà la cinquena final de copa que enfronti als dos equips catalans, i fins ara cada un ha aconseguit la victòria en dues. El Granollers ha hagut de treballar molt per aconseguir la seva clara avantatge en la segona meitat.

Els vallesans no han fet un bon inici de partit, i el Puente Genil s’ha mostrat més encertat en atac i el seu porter ha fet bones aturades, 4-6 en el minut deu. El Granollers ha millorat en defensa, ha donat la volta al marcador i s’ha avançat de dos gols (11-9). La seva màxima diferència en la primera meitat ha sigut de quatre dianes amb el 15-11 a cinc minuts del descans, però s’ha arribat a la mitja part amb un marcador més ajustat (16-14).

En els primers minuts de la segona meitat els granollerins han fet un parcial de 3-0 i s’han escapat de cinc gols (19-14). Els homes d’Antonio Rama s’han mantingut per davant amb avantatges de tres i quatre gols en la segona meitat. Els andalusos s’ha apropat a només dos (22-20), però el Granollers s’ha tornat a situar amb cinc en un parell d’ocasions i no ha deixat que el Puente Genil tornès a entrar dins del partit en els darrers minuts. S’ha distanciat fins els vuit gols de marge (33-25), que ha mantingut fins la victòria final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)