Tennis

Alcaraz-Tsitsipas, duel de quarts del Barcelona Open Banc Sabadell

El murcià ha superat Jaume Munar per un doble 6-3 i el grec a Grigor Dimitrov (14), per 6-1 i 6-4

El murcià Carlos Alcaraz (5) i el grec Stefanos Tsitsipas (1) es veuran les cares en el duel estel·lar de quarts de final que tancarà aquest vespre la maratoniana jornada a la pista Rafa Nadal (central) del Barcelona Open Banc Sabadell. En els vuitens de final, Alcaraz s’ha imposat per un doble 6-3 al mallorquí Jaume Munar i Tsitsipas per 6-1 i 6-4 al búlgar Grigor Dimitrov. Tots dos han necessitat 70 minuts per desfer-se dels seus rivals. Això sí, el partit del jove murcià de 18 anys ha acabat 44 minuts abans que el tennista hel·lè.

Carreño i Schwartzman, semifinalistes

La jornada ha estat especialment dura per a l’asturià Pablo Carreño (8), que després de necessitar 2h42 per superar Lorenzo Sonego (11) en els vuitens de final ha protagonitzat una remuntada èpica contra Casper Ruud (2) per accedir a les semifinals. El jugador del RCT Barcelona ha salvat tres pilotes de partit en el segon set i ha acabat segellant la victòria per 4-6, 7-6 (8) i 6-3 en 3h02 més de partit. Després de 5h44 en pista, Carreño ha arribat al límit i només segellar el triomf ha tingut una petita rampa. El seu rival en les semifinals serà l’argentí Diego Schwartzman (6), que prèviament havia tombat el jove quebequès Felix Auger-Aliassime (3) en tres sets (3-6, 6-2 i 6-3) i 2h12 de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)