Tennis

El serbi Novak Djokovic podrà jugar a Wimbledon

El torneig de Wimbledon permetrà la participació de jugadors sense vacunar, per la qual cosa Novak Djokovic, número u del món, podrà jugar el tercer Grand Slam de la temporada. El serbi, que amb prou feines ha pogut jugar tres tornejos aquesta temporada per la seva condició de no vacunat, podrà defensar el títol aconseguit l’any passat a l’All England Club, quan va conquistar el vintè Grand Slam i sisè Wimbledon contra l’italià Matteo Berrettini.

El torneig estarà lliure de mesures anticovid i va insistir en la seva intenció de no permetre jugar als tennistes russos i bielorussos. “Creiem que hem pres la decisió més responsables ateses les circumstàncies i no hi ha cap altra alternativa viable”, va comentar Ian Hewitt, president de l’All England Club.

L’edició del 2022 serà la primera que no compti amb el tradicional Middle Sunday, el dia que servia de descans per als veïns del barri de Merton i dels jugadors. Amb aquesta mesura, s’acaba amb el dilluns boig, en què es jugaven tots els vuitens de final, que ara es repartiran entre diumenge i dilluns.

A més, Wimbledon s’unirà a la resta de Grand Slams amb la introducció d’un desempat a deu punts quan s’arribi al 6-6 del cinquè lloc del tie break normal que es jugava quan s’arribava fial 12-12

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)