Handbol

Cinc jugadors i el tècnic del Barça nominats a l’‘All Stars Team’ de la Champions

Han estat nominats Pérez de Vargas, Mem, Gómez, Petrus, Makuc i l’entrenador Ortega

Cinc jugadors i l’entrenador del Barça han estat nominats a les diferents categories dels premis All Star Team 2021-22 de la Lliga de Campions. El porter Gonzalo Pérez de Vargas, el lateral esquerre francès Dika Mem i l’extrem esquerre Aleix Gómez estan nominats per formar part del set ideal de la temporada. El pivot brasiler Thiagus Petrus aspira a convertir-se en el millor defensor de la competició i el central eslovè Domen Makuc opta al premi del millor jove. El tècnic Carlos Ortega està en la cursa per ser el millor entrenador. Aleix Gómez i Dika Mem ja van ser escollits en la seva posició la temporada passada.

Els quatre equips que disputaran la final a quatre a Colònia el 18 i 19 de juny són els que tenen més nominacions. El Telekom Veszprém hongarès te nominats vuit jugadors i l’entrenador Momir Ilic, el THW Kiel alemany te set jugadors i el tècnic Filip Jicha, mentre que el Lomza Viu Kielce polonès compta amb sis jugadors i l’entrenador Talant Dujshebaev.

Els premis All-Star de la Lliga de Campions s’anunciaran el divendres 17 de juny com a part dels actes previs de la final a quatre de la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)