Handbol

El Barça vol continuar dominant la copa Asobal

Handbol. L’entrenador del Fraikin Granollers, Antonio Rama, diu que l’equip afronta la competició sense cap mena de pressió

El Barça, vigent campió i màxim favorit a guanyar la copa Asobal, debuta avui (20 h) contra el Logronyo-La Rioja en la segona semifinal que es disputarà a Saragossa. El club blaugrana intentarà aixecar el seu onzè títol consecutiu de la competició i el dissetè en el seu palmarès. El Fraikin Granollers jugarà l’altra semifinal, contra el Bidasoa (17.45 h).

Per al tècnic blaugrana, Carlos Ortega, serà la primera vegada en la competició que seurà a la banqueta blaugrana i considera que la copa Asobal és “un títol més i cal tenir-li un respecte”. Ludovic Fàbregas ha rebut l’alta mèdica i ha entrat en la convocatòria. El pivot va ser operat d’apendicitis fa un mes.

L’equip granollerí, que ha fet una temporada increïble i ha quedat segon en la lliga, afronta la competició sense cap pressió, sabent que la feina ja està feta, i intentarà guanyar. “És una situació especial, un títol diferent. Gaudirem d’una nova competició sense cap tipus de pressió, perquè ja tenim l’objectiu esportiu més que aconseguit”, assenyala Antonio Rama, el tècnic. La final serà demà (18 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)