Hoquei sobre herba

L’australiana Katie Allen, nova entrenadora del RC Polo

Serà la primera dona que es fa càrrec de la banqueta de l’equip masculí del club barceloní

L’exjugadora australiana Katie Allen serà la nova entrenadora del primer equip masculí del Reial Club de Polo de Barcelona les dues pròximes temporades. Allen, or olímpic amb la selecció australiana a Sydney 2000 i campiona del món el 1994 i 1998, entre molts altres títols, prendrà el relleu de Roger Pallarols, que ha ocupat la banqueta de l’equip durant els darrers tres anys i es convertirà en la primera dona a entrenar el conjunt masculí del club barceloní.

L´arribada de Katie Allen s’emmarca dins d’un nou projecte esportiu per a la línia masculina del club de la Diagonal. A més de dirigir el primer equip, l’entrenadora aussie també supervisarà directament l’equip de divisió d’honor B i el conjunt juvenil. La seva experiència a les banquetes es va iniciar el 2009 dirigint el programa d’hoquei del Victorian Institute of Sport. Allen va ser la primera dona a ser nomenada entrenadora d’un equip de la Premier League masculina a Victòria el 2017, aconseguint la lliga el seu primer any.

Des del 2018 i fins al març d’aquest any havia exercit d’ajudant a la selecció australiana femenina. Allen ha col·laborat amb el cos tècnic de la selecció absoluta espanyola masculina, en què ha coincidit amb jugadors com Marc Reyné, Luis Calzado, Llorenç Piera o Marc Miralles, als quals entrenarà la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)