Tennis

Zverev, número 2 del món, renuncia a l’Obert dels Estats Units per la lesió al turmell

Encara no està completament recuperat

L’alemany Alexander Zverev, número 2 del rànquing mundial, ha anunciat que renuncia a jugar l’Oberts dels Estats Units que s’inicia el 29 d’aquest mes a Nova York. Encara no està completament recuperat de la greu lesió de turmell que va patir el 23 de maig passat a Roland Garros. L’alemany va patir un trencament de lligaments del turmell dret a les semifinals disputades contra l’espanyol Rafa Nadal i va ser operat el 7 de juny.

Alexander Zverev estava en la llista d’inscrits de l’Obert dels Estats Units i ha estat baixa a quatre dies del sorteig del quadre principal. L’alemany ha estat campió de cinc Masters 1.000 a la seva carrera, a més de guanyar la medalla d’or olímpica a Tòquio 2020 i les Finals ATP de 2021 i 2018. L’Obert dels Estats Units es disputa del 29 d’agost a l’11 de setembre, i el rus Daniil Medvedev, vigent campió, és el primer favorit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)