Tennis

Bruguera torna a confiar en Granollers pels dobles en la fase final de la Davis

Carlos Alcaraz, número u del món, Pablo Carreño, Roberto Bautista i el català Marcel Granollers, especialista en dobles, són quatre dels cinc jugadors seleccionats pel capità Sergi Bruguera per formar part de l’equip espanyol que disputarà la fase final de la copa Davis al pavelló Martín Carpena de Màlaga del 22 al 27 de novembre. El rival en els quarts serà Croàcia. Marcel Granollers és el 12è del món en dobles i lluita al costat de l’argentí Horacio Zeballos per assegurar-se la classificació per jugar les ATP Finals a Torí.

Bruguera, que abans de l’inici de la competició donarà a conèixer el cinquè component de l’equip, manté la base de tennistes amb què ha comptat aquest curs, amb Alcaraz com a líder d’una formació en què no figura Rafael Nadal, que ja no va entrar en les dues convocatòries anteriors, cosa que el mallorquí ja va pactar a principis d’aquest any amb el capità.

Nadal, que recentment ha estat pare, disputarà durant aquestes dates un partit d’exhibició a Buenos Aires. “Rafa (Nadal), a principis d’any, ja em va dir que no comptés amb ell per jugar aquest any la Copa Davis. Evidentment, entre totes les coses que té, s’ha de cuidar i escollir”, ha explicat Bruguera a la compareixença per donar a conèixer els convocats que jugaran la Davis.

En aquest sentit, ha recordat que “jugar la copa Davis significa un desgast brutal” i ha defensat que Nadal “pot escollir” després de tants anys jugant a l’elit del tennis mundial.

D’aquesta manera, Alcaraz liderarà l’equip a la final a vuit de la Copa Davis. Amb ell estaran Carreño, número 15 del rànquing mundial, i Bautista (22è). Marcel Granollers jugarà exclusivament els dobles. L’equip de Bruguera s’enfrontarà a quarts de final amb Croàcia i, de guanyar el conjunt balcànic, es creuaria en semifinals amb el guanyador dels Països Baixos-Austràlia.

Marin Cilic, número 16 del món, encapçalarà l’equip balcànic format per Borna Coric (27è), Borna Gojo (182) i la parella de dobles que formen Mate Pavic i Nikola Mektic, una de les millors dels últims anys. Bruguera ha qualificat l’equip croat com “un dels més difícils” i va destacar els seus doblistes: “Tenen la millor parella de la competició”.

Espanya vol aixecar la seva setena enciamera a Màlaga, on també pugnaran pel títol Austràlia, els Països Baixos, Croàcia, Itàlia, els Estats Units, Alemanya i el Canadà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)