Tennis

Swiatek debuta a les WTA Finals amb triomf sobre Kasatkina

La número u del món, la polonesa Iga Swiatek, es va imposar aquest dimarts a la vuitena, la russa Daria Kasatkina, per 6-2 i 6-3 en el seu debut a les Finals WTA que se celebren a Fort Worth (Texas), en un dia en què la francesa Caroline García va doblegar a la nord-americana Coco Gauff per 6-4 i 6-3.

Aquesta és la cinquena derrota consecutiva de la russa davant la polonesa, que continua sense poder guanyar-li un sol set aquest any. Iga Swiatek es va mostrar molt ferma al seu servei, sense cedir-lo en cap joc i concedint únicament tres boles de break.

Iga Swiatek vol arrodonir a Fort Worth un any magnífic en què ha guanyat dos grans, Roland Garros i l’Open dels Estats Units. Suma un triomf més per mantenir-se com la de millor balanç de l’any a la WTA amb 65 victòries i només vuit derrotes. Així com l’única en acabar l’any amb més de 10.000 punts al rànquing des que ho fessin Serena Williams i Maria Xaràpova el 2013.

“Crec que vaig començar molt bé, i això em va donar molta confiança, volia començar agressiva, però també has de ser curosa i pacient amb algú com Kasatkina. Vaig voler jugar de manera consistent i estic feliç per haver-ho aconseguit”, va afirmar.

Les condicions de la pista afavoreixen a més el seu joc: “És una pista molt ràpida, una cosa semblant a la de l’US Open però no tan ràpida. Estic intentant aprofitar la meva experiència en aquest torneig”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)