Tennis

Granollers i Zeballos ja coneixen els rivals de dobles de les ATP Finals

Han quedat enquadrats en el grup vermell, juntament amb Rajeev Ram i Joe Salisbury (2), Marcelo Arevalo i Jean Julien Rojer (3), i Lloyd Glasspool i Harri Heliovaara (6)

El barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (7), que s’han classificat per tercera vegada consecutiva per disputar la modalitat de dobles de les ATP Finals, han quedar enquadrats en el grup vermell, juntament amb Rajeev Ram i Joe Salisbury (2), Marcelo Arevalo i Jean Julien Rojer (3), i Lloyd Glasspool i Harri Heliovaara (6). En el grup verd hi jugaran Wesley Koolhof i Neal Skupski (1), Nikola Mektic i Matev Pavic (4), Ivan Dodig i Austin Krajicek (5), i Thanasi Kokkinakis i Nick Kyrgios (8). El torneig es disputarà del 13 al 20 de novembre al Pala Alpitour de Torí.

Nadal i Djokovic s’esquiven

En la competició individual, Rafa Nadal, primer cap de sèrie en absència de Carlos Alcaraz, ha esquivat a Novak Djokovic (7). El manacorí, que aspira al seu primer títol de la cita de final de curs, encapçala el grup verd, i s’enfrontarà a Casper Ruud (3), Felix Auger-Aliassime (5) i Taylor Fritz (8). Al seu torn, el tennista de Belgrad compartirà el grup vermell amb Stefanos Tsitsipas (2), Daniil Medvedev (4) i Andrey Rublev (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.