Tennis

Djokovic obté el rècord de més setmanes com a número 1

El tennista serbi iguala l’alemanya Steffi Graff, amb 377 setmanes

Novak Djokovic ha tornat a aconseguir un nou rècord en el món del tennis. Després d’acabar una nova setmana com a número 1 del món, el serbi arriba a la setmana número 377 al capdavant de la classificació de l’ATP. Amb això, va igualar la xifra que tenia l’alemanya Steffi Graff, qui va durar 377 setmanes al capdavant de la classificació WTA.

El tennista nascut a la ciutat de Belgrad va aparèixer per primera vegada a la primera posició després d’haver guanyat Wimbledon l’any 2011. A partir d’aquell moment, el serbi va arribar a la primera posició sis vegades més, sent l’última el passat mes de gener.

No és el primer rècord que trenca Djokovic ni és el primer que pot trencar en aquest 2023. A Austràlia, va igualar el rècord de gran eslams que tenia Rafa Nadal, amb 22.

No només això, sinó que també està igualada amb Graff en aquesta estadística. Això sí, no són els que més en tenen, ja que Serena Williams, amb 23, i Margaret Court, amb 24, són les que més grans tornejos registren.

Tornant a parlar del número 1, Djokovic manté una distància de 600 punts sobre el número 2, Carlos Alcaraz. El tennista murcià competirà aquesta setmana en el torneig de Rio Janeiro, on va guanyar l’any passat. Per tant, serà important guanyar el torneig per al murcià si vol mantenir opcions d’assolir el número 1 al torneig d’Indian Wells, on va arribar a les semifinals.

Tornant a ’Nole’, també té opcions de poder superar un altre rècord en aquest any 2023. Actualment, el serbi té 35 anys i 8 mesos, sent el segon nº1 més vell. El serbi té opcions de superar al número 1 més vell, que és Roger Federer, que ho va obtenir amb 36 anys i 10 mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)