Futbol sala

El Barça salva l’empat contra el Palma (4-4) i manté el lideratge

Un gol de Pito a 1:40 pel final confirma la remuntada blaugrana, que perdia per 2-4 contra un rival molt efectiu

El Barça ha salvat l’empat contra el Palma (4-4) i manté el lideratge de la lliga amb un punt més que els illencs (57 i 56) i un partit menys. L’equip blaugrana ha merescut més davant un rival que s’ha mostrat molt efectiu i ha arribat a tenir fins a dos gols de renda a la segona part (1-3 i 2-4). Un gol de Pito a 1:40 pel final, i quan els blaugrana ja estaven amb porter jugador, han acabat signant les taules i el repartiment de punts.

El Palma ha fet el passadís al campió de la copa del rei. Els jugadors blaugrana han saltat a la pista guarnits amb una samarreta amb l’escrit ‘Força Lozano’, dedicada al capità, que haurà de passar novament per la sala d’operacions perquè té una ruptura al lligament encreuat anterior al genoll dret. Sobre el terreny de joc, l’equip verd ha colpejat primer gràcies a una jugada d’estratègia. Marlon (5’) ha rematat al fons de la xarxa un servei de córner que ha sorprès a Dídac. El Barça ha replicat amb una connexió entre Ferrão i Sergio González, en què la pilota s’ha acabat estavellant al travesser després de ser rebutjada pel porter Luan. El conjunt blaugrana creava oportunitats de gol, però li faltava afinar la punteria. Catela ha enviat a la creueta un servei de cantonada (7’) i Ferrão ha xutat desviat de punxot després d’una mitja volta. La persistència del Barça ha trobat premi. Matheus ha restablert l’equilibri després d’una gran acció per la banda esquerra en què ha deixat asseguts a Eloy Rojas i Chaguinha, abans de xutar al fons de la xarxa. Antonio Pérez amb un xut creuat al pal i en una gran assistència de Dídac ha estat a punt de marcar, tot i que el Palma també ha disposat d’alguna oportunitat.

El Barça s’ha complicat la vida a l’inici de la segona part. Una pilota rebotada en Matheus ha deixat via lliure perquè Cleber superés el porter maresmenc amb un xut per alt (23’). La tercera diana del Palma ha tingut els mateixos protagonistes. Cleber li ha robat la cartera a Matheus i no ha perdonat tot sol davant Dídac (24’). Juanjo Catela (26’) ha escurçat diferències després d’una gran retallada amb l’esquerra i rematada amb la dreta. Però l’efectivitat del Palma era total i Eloy Rojas tornava a obrir forat després d’un servei de banda. El partit embogia després que Coelho (28’) desviés fins al fons de la xarxa una canonada de Dyego. El control era blaugrana i el Palma es defensava intentant adormir el partit. El gol de l’empat no arribava i Jesús Velasco ha ordenat el porter jugador a 4 minuts pel final. Pito, l’autor del gol a la pròrroga en la final de la copa del rei, ha tornat a aparèixer en el moment decisiu i ha marcat a 1:40 pel desenllaç.