Hoquei sobre gel

El Barça torna a topar amb el Jaca (3-2) en la final de copa

El Barça ha tancat la temporada amb la derrota per 3-2 contra el Jaca en la final de copa disputada a Madrid. Els dos equips, que la setmana passada ja es van jugar el títol de lliga amb victòria per als aragonesos a la pròrroga (3-2), s’havien desfet en les semifinals del Puigcerdà en el derbi català (4-3) i el Majadahonda (5-2), respectivament. El conjunt blaugrana, amb gols de Xavier Lecourtois (36’) i Jacob Meltzer (47’), ha igualat dues vegades el resultat favorable del rival, però ja no ha pogut respondre a la tercera diana de Jaime Capillas (51’), a menys de 9 minuts per al final.