Rugbi

El Barça remunta i venç, i la Santboiana perd en l’última jornada de la fase regular

Els blaugrana guanyen al camp d’El Salvador (24-27) i els degans són derrotats per 47-21 pel Ciencias

El Barça ha guanyat amb remuntada i la UE Santboiana ha perdut en l’última jornada del grup A de la fase regular de la divisió d’honor. Els blaugrana s’han imposat al camp del SilverStorm El Salvador de Valladolid per 24-27, mentre que els degans han estat derrotats en la seva visita al camp del Ciencias Enerside de Sevilla per 47-21. Tots dos estan classificats pels play-off pel títol i falta saber les posicions definitives, ja que el Barça encara té un partit pendent contra el Ciencias de la primera jornada.

El Barça ha anat per darrera en el marcador fins a un minut del final. En l’inici de la segona meitat perdia per 24-10 i ha començat la remuntada. Un cop de càstig a un minut del final els hi ha donat la victòria. Contra el Ciencias, que s’ha assegurat el tercer lloc, la Santboiana ha fet un mal inici de partit, 21-0 en el minut 21 i 21-7 al descans. Malgrat que ha millorat en la segona meitat ha encaixat set assajos i ha estat derrotada.