Tennis

Alcaraz, el campió, venç un sòlid Davidovich i avança a la semifinal de Barcelona

El murcià s’ha imposat per 7-6 (5) i 6-4 en dues hores i deu minuts

Carles Alcaraz ha hagut de fer tota una demostració dels seus millors cops i de la seva lluita i entrega per classificar-se per la semifinal del Barcelona Open Banc Sabadell. El campió de la passada edició ha superat a un sòlid Alejandro Davidovich per 7-6 (5) i 6-4 en un espectacular partit de quarts de final que ha durat dues hores i deu minuts.

Carlos Alcaraz ha trencat el servei del seu rival en el primer joc, però Alejandro Davidovich ha demostrat tot seguit que no li posaria gens fàcil al campió del torneig de l’any passat. Amb bons cops el malagueny ha entrat dins del partit i l’ha anivellat per dues vegades després d’un segon trencament del murcià. La igualtat i el duel de deixades espectaculars han portat la primera mànega fins el tie-break i Carlos Alcaraz se l’ha emportat per 7-6 (5) en una hora i setze minuts de lluita.

El murcià i el malagueny han mantingut la intensa lluita en l’inici del segon set. En el tercer joc Alejandro Davidovich ha disposat de sis boles per trencar el servei de Carlos Alcaraz, però no ho ha aconseguit, i en el següent el murcià ha fet el break en el cinquè intent. El malagueny l’hi ha tornat el trencament tot seguit amb una última deixada increïble en que després de botar en el camp contrari a tornat al seu sense que el murcià pogués colpejar la bola. El marcador s’ha mantingut anivellat fins el desè lloc en que carlos Alcaraz ha disposat de dues boles de partit i ha aprofitat la segona per guanyar el set (6-4) i aconseguir la victòria.

El rival de Carlos Alcaraz en la semifinal serà l’anglès Daniel Evans (12) que ha remuntat davant l’argentí Francisco Cerundolo (15) i ha guanyat per 2-6, 7-5 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)