Futbol sala

El primer pas està fet

Futbol sala. El Barça ha de treballar per desfer-se d’un Jaén dur i obtenir el primer punt de la final de lliga, amb gols de Ferrão, Pita i Matheus. Demà vol encarrilar la feina al Palau

Barça 3 Jaén 2

BARÇA:Dídac, Antonio, Catela, Dyego, Ferrão –cinc inicial–, Adolfo, André Coelho, Matheus, Pito, Marcenio, Harrison i Sergio González.JAÉN:Espindola, Attos, Míchel, Alan Brandi, César –cinc inicial–, Pablo Taborda, Menzeguez, Chino, Mati Rosa, Wanderson, Renato, Nem.GOLS:1-0 (9’) Ferrão. 1-1 (13’) Menzeguez. 2-1 (25’) Pito. 3-1 (28’) Matheus. 3-2 (39’) Chino.ÀRBITRES:González Moreta i Sánchez Chamorro.T.G.:als locals Antonio i André Coelho i als visitants Míchel, Espindola i Alan Brandi.T.V.:Mati Rosa, del Jaén.PÚBLIC:3.322 espectadors al Palau Blaugrana.

El títol de lliga és una necessitat per al Barça de futbol sala, conscient que serà la manera de curar ferides i assegurar-se l’accés a la Champions. Queda camí, però el primer pas està fet, després d’obtenir ahir el primer triomf contra el Jaén d’una sèrie final que és a tres victòries i que tindrà molt ben encarrilada si és capaç de tornar a guanyar demà al Palau, abans de dur la lluita cap a Andalusia. El Jaén, dur i combatiu, va fer treballar de valent el conjunt de Jesús Velasco, que va tenir més control i ocasions però que no va respirar mai del tot tranquil.

La defensa andalusa va marcar el guió en la primera meitat. El conjunt blaugrana va dominar però va tenir problemes per reflectir-ho al marcador. Només va aconseguir marcar després que, en el minut 7, Rosa va veure la vermella per haver tallat una ocasió de gol dels locals. En superioritat, el Barça va obrir la llauna mitjançant Ferrão, que va recollir la pilota i, amb un doble esforç, va marcar l’1-0 (9’). El Jaén, però, va empatar amb un gol de Menzeguez, que va aprofitar una passada de Renato (13’). Poc abans del descans, els àrbitres van anul·lar un gol de Coelho.

Dídac va evitar un mal major només de començar la segona part, però a l’altre costat Espindola també va estar encertat per evitar el 2-1. Els blaugrana van tornar a agafar el bon camí gràcies a una gran acció de Pito, que va recollir una pilota recuperada, va retallar i va perforar la porteria visitant (25’). Pito va tenir a prop el 3-1 amb un cop de cap. No va trigar gaire a arribar el tercer, en una obra d’art entre el mateix Pito, que va fer tota la jugada, i Matheus, que va definit amb un toc d’esperó subtil (28’). El conjunt de Jesús Velasco va gestionar bé l’avantatge, i això que el VAR va anul·lar el 4-1 de Pito per falta prèvia (35’). El Jaén hi va posar emoció a partir d’un gol de Chino (39’) que va situar el 3-2 quan faltava un minut.

Lesió d’Adolfo

La mala notícia la va protagonitzar Adolfo, que se’n va anar a l’hospital amb una possible lesió òssia.

ELS VESTIDORS

Tenim les idees força clares i hem estat fidels al guió. Hem sabut estar al nostre lloc, hem dut la iniciativa i hem creat més perill
El Jaén és molt perillós quan marca. Espera l’error. És millor començar guanyant
Jesús Velasco
ENTRENADOR DEL BARÇA
Ha estat un partit molt dur, però el Palau ens ha ajudat. Ara no podem abaixar el nivell
Jean Pierre Guissel ‘Pito‘
JUGADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)