Handbol

El Fraikin Granollers jugarà la prèvia de la lliga europea contra el Constanta romanès

El Fraikin Granollers, el vigent campió de la cometpició, jugarà l’eliminatòria prèvia de la lliga europea contra el CSM Constanta romanès. L’anada la jugarà a fora els dies 26/27 de setembre i la tornada a casa el 2/3 de setembre. Antonio Rama, el tècnic del conjunt vallesà, ha valorat molt positivament el fet de jugar la tornada a casa. Si aconseguís passar, entraria a la fase de grups, on hi haurà 32 equips distribuïts en vuit grups de quatre, en els quals els dos primers passaran a una segona fase de grups (quatre grups de quatre), d’on sortiran els vuit que jugaran els quarts i posteriorment la final a quatre.

El KH-7 Granollers, per la seva banda, ja té rival a la segona eliminatòria de la European Cup. S’enfrontarà al Garabagh HC d’Azerbaidjan. L’anada es jugarà el 23 i 24 de setembre a fora i la tornada, el 30 setembre/ 1 d’octubre al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)