Ciclisme

Primer mundial d’XCO per a Thomas Pidcock

Pauline Ferrand-Prévot guanya el seu segon or a Glasgow i du 11 títols de campiona del mon

Thomas Pidcock (1999) és el nou campió del mon d’XCO, en una jornada en la què el neerlandès Mathieu Van der Poel ha anat al terra quan havien passat 2:40 des de la sortida. El campió olímpic a Tòquio s’ha posat al davant de la cursa en la cinquena de les cinc voltes, després de sortir des de la meitat en una decisió molt controvertida de l’UCI que afavoria l’anglès de l’Ineos, MVDP i Peter Sagan. Bronze en el short track, el corredor de l’Ineos s’ha desfet del suís Nino Schurter, tercer. El neozelandès Sam Gaze, or en XCC, ha entrat segon. Jofre Cullell ha acabat 26è.

Pauline Ferrand-Prévot és la campiona d’XCO en dones, el seu cinquè or en la modalitat olímpica i l’onzè mundial per a la corredora de l’Ineos (1992). La també francesa Loana Lecomte (1999) era segona i el bronze se l’enduia la neerlandesa Puck Pieterse (2002). L’any passat Ferrand-Prevot ja va guanyar els dos títols de BTT, l’XCC (short track) i l’XCO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)