Ciclisme

Lorenzo Milesi, primer líder de la Vuelta

L’italià Lorenzo Milesi (2002) durà el primer mallot de líder de la Vuelta, gràcies al triomf del DSM en la CRE de 14,8 quilòmetres i marcada per la pluja, que condicionava els corredors a l’hora d’agafar els revolts, molts de 90 graus i especialment els últims en afrontar l’arribada a la Plaça Espanya i l’Avinguda Maria Cristina.

El DSM, el segon equip en prendre la sortida després del Caja Rural de Joel Nicolau i Abel Balderstone, es consolidava amb el millor registre (17:30), corrent amb pluja però amb molta més llum que els altres equips, que entraven gairebé de nit i xops. L’EF i el Groupama, l’11è i el 14è equip en baixar per la rampa del Port Olímpic, es quedaven a 6 segons.

L’Astana de David de la Cruz es quedava a 7 segons del DSM en el parcial ubicat a 5,2 pel final i, a meta, es quedava a 17 amb el cinquè temps a l’espera que entressin Jumbo, UAE, Movistar i Soudal.

L’11:39 de Movistar era el millor temps en l’intermedi, rebaixant en 7 el del DSM, el registre del qual l’igualava el Soudal de Remco Evenepoel. El conjunt navarrès entrava finalment segon a meta amb el mateix temps i el conjunt belga era quart a 6 segons, per darrera l’EF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)