Handbol

El Fraikin Granollers vol guanyar i tancar la classificació

Handbol. Els vallesans tenen dos gols de marge de l’anada en la prèvia de la lliga europea, però respecten molt el Constanta

El Fraikin Granollers vol guanyar i tancar la classificació per a la fase de grups de la lliga europea en la tornada de la prèvia contra el Constanta romanès (12.10 h) al Palau d’Esports. Els vallesans tenen dos gols de marge (27-29) del partit d’anada, però tenen clar que han de continuar lluitant contra un equip molt competitiu. “No hi ha res tancat. Hem de sortir a guanyar el partit, i no especular amb el resultat”, va deixar clar l’entrenador, Antonio Rama.

El tècnic del Granollers va manifestar que respecten molt el rival i va destacar diversos punts forts, com ara el llançament exterior de la primera línia i les seves variants ofensives. El capità, Antonio García, continuarà sent dubte fins a última hora per unes molèsties a la fàscia plantar del peu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)