El Fraikin Granollers queda eliminat de la lliga europea en els penals

Els vallesans perden de dos gols, 18-20, el marge que portaven de l’anada de l’eliminatòria prèvia

El Frakin Granollers ha quedat eliminat en la lliga europea en els penals. Els vallesans han perdut el partit de tornada de l’eliminatòria prèvia contra el Constanta de dos gols, 18-20, que era l’avantatge que tenien de l’anada (27-29). Per això s’ha desempatat en el llançament de penal. El Granollers ha fallat el primer, mentre que els romanesos els han marcat tots i han passat a la fase de grups.

El Granollers no ha estat gens encertat en la primera meitat i ha estat superat pel conjunt romanès, que en el minut 11 ja s’ha posat per davant en l’eliminatòria amb el 3-6 després d’un parcial de 0-4. Els vallesans han continuat lluitant, però la defensa del Constanta ha estat molt sòlida. Els locals han perdut forces pilotes en atac i el resultat han estat els cinc gols de marge dels romanesos (6-11) a cinc minuts del descans. A la mitja part s’ha arribat amb un 10-14 després que Antonio Garcia, que era dubte i ha jugat, fallés un penal.

En la segona meitat els romanesos sempre han anat per davant i els vallesans han tingut desavantatges de quatre gols (12-16), que els eliminava, o de un (16-17) que els classificava. Al final amb el 18-20 en el marcador el Fraikin Granollers ha disposat d’un últim llançament que ha aturat el porter.