Handbol

HANDBOL

Dol a Terrassa per la mort de l’exjugador i entrenador José Manuel García

Tenia 55 anys i també va jugar i va ser tècnic a l’Arrahona de Castellar

L’handbol català està de dol. José Manuel García, un dels referents de l’Handbol Terrassa, ha mort als 55 anys. El mateix club ha donat el condol als amics i familiars de García a la seva pàgina de Facebook. García va ser jugador, entrenador i promotor i membre de l’equip de veterans de l’entitat. Segons explica el Diari de Terrassa, la seva última temporada al club va ser la 2021-2022 en què va dirigir el segon equip femení.

Abans de fitxar pel Terrassa Garcia va aprendre aquest escol a l’escola Mare de Deu del Carme. Al club va ser un dels puntals en les categories de formació, formant part de l’equip que va ser tercer en el campionat d’Espanya cadet. En la categoria sènior va ser un dels jugadors que va portar l’equip el 1986 fins a la 1a estatal, la segona categoria de l’handbol espanyol. També va jugar en l’Arrahona, de Castellar, equip en què va exercir de segon entrenador de l’equip femení de la Divisió d’Honor. També va dirigir equips sèniors de Ripollet i Cerdanyola.

La cerimònia de comiat ha tingut lloc aquest matí a l’Espai Temple de Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)