Hoquei sobre herba

El RC Polo venç el Montrouge (1-4) en el primer partit del KO16 de la EHL

Diumenge es jugarà accedir a la final a 8 contra l’Holcombe anglès

El RC Polo Barcelona ha guanyat el primer partit del KO16 de l’Euro Hockey League, que organitza a les seves instral·lacions, al derrotar per 1-4 el CA Montrouge 92 francès. El conjunt barceloní s’enfrontarà diumenge (12 h Esport 3) al Holcombe anglès per una plaça en la final a 8 de la màxima competició continental de clubs. Els anglesos han derrotat per 2-4 el Racing de France.

Després d’un parell d’ocasions en l’inici del partit dels barcelonins, han sigut els francesos els han disposat de les millor ocasions en el primer quart. En el segon període el Polo ha anat agafant poc a poc el domini del joc i ha arribat amb molt més perill a l’àrea del Montrouge. A cinc minuts del descans els barcelonins han disposat de la seva primera acció de penal corner que no han transformat, i a falta d’un minut han tingut la segona i tampoc han estat encertats. Amb el 0-0 inicial s’ha arribat al descans.

Al 30 segons de la represa ha arribat un altre penal corner i el primer gol del RC Polo. Marc Recasens l’ha transformat i ha situat el 0-1 en el marcador. Quinze segons després els barcelonins han tingut un altre pena corner, però no han marcat. El segon gol ha arribat sis minuts després en una gran jugada d’equip rematada per Ton Borras en el 0-2. En els darrers quinze minuts els barcelonins no han acabat de sentenciar amb dos penals corners seguits que no han aprofitat, i el Montrouge si que ha estat encertat en una acció aïllada i James Liddiard ha situat l’1-2 a 9 minuts del final. La reacció dels amfitrions d’aquesta fase KO16 ha estat immediata i Marc Recasens ha fet el seu segon gol de penal corner (1-3). Després de dos pals dels barcelonins Àlex Reyné ha anotat el’1-4 a tres minuts del final.