Tennis

Granollers i Zeballos, classificats per a les ATP Finals de dobles a Torí

Serà la quarta participació d’aquesta parella, mentre que el barceloní competirà en la cita per vuitena vegada amb el títol del 2012 formant tàndem amb Marc López com a millor resultat

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos s’han classificat per quarta temporada consecutiva per a les ATP Finals de dobles, que es disputaran a Torí entre el 12 i el 19 de novembre. Semifinalistes el 2020 i el 2021, ocupen el cinquè lloc en el rànquing mundial i s’afegeixen a les parelles conformades per Ivan Dodig-Austin Krajicek, Wesley Koolhof-Neal Skupski, Rohan Bopanna-Matthew Ebden i els defensors del títol, Rajeev Ram i Joe Salisbury.

Granollers i Zeballos han segellat un curs excel·lent en els Grand Slams amb l’accés fins a la final de Wimbledon, i les semifinals de l’obert d’Austràlia i Roland Garros. El duet catalanoargentí van guanyar recentment el Masters 1000 de Xangai, i també van arribar a les semifinals de Roma i Toronto.

Per Granollers serà la seva vuitena participació en les ATP Finals i intentarà aconseguir la seva segona corona després d’aixecar el trofeu el 2012 amb el també català Marc López com a parella. Amb Zeballos acredita un balanç de 4-7, i els seus millors resultats són les semifinals del 2020 i el 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)