El Barça venç l’Al-Ahly (26-37) i jugarà la semifinal de la Super Globe contra el Füchse Berlín

Nielsen fa grans aturades i és el MVP del partit i Valera destaca en atac amb 7 gols

El Barça ha guanyat per 26-37 l’Al-Ahly egipci i s’ha classificat per la semifinal de la Super Globe al finalitzar primer del seu grup. El conjunt blaugrana s’enfrontarà al Füchse Berlín en la semifinal que es jugarà dissabte (15.30 h Esport 3). Els alemanys han finalitzat primers del grup B després de derrotar per 28-37 l’equip kuwaitià del Kuwait Sporting.

Els primers minuts de partit s’ha jugat a un ritme molt alt i després d’un 2-0 l’Al-Ahly s’ha mantingut per davant en el marcador fins que Mem ha empatat (6-6) en el minut 10. S’ha mantingut l’intercanvi de gols fins que tres gols seguits de N’Guessan han situat als blaugrana per davant per primer cop en el minut 18 i han aconseguit dos gols de marge (10-12). La diferència del Barça ha arribat a quatre després d’un parcial de 0-4 en el minut 26 (13-17). Un minut després N’Guessan, que estava fent un gran partit i havia marcat quatre gols, ha estat expulsat amb targeta vermella. S’ha arribat al descans amb un 16-19.

L’inici de la segona meitat ha estat brillant dels blaugrana i amb un parcial d’1-6 s’ha distanciat en el marcador (17-25). Nielsen, MVP del partit, ha fet bones aturades i Valera, amb 4 gols seguits i 7 en total, han anat ampliant el marge que ha arribat als 11 gols 23-34, després d’un altre parcial clar de 0-4, a sis minuts del final. El Barça ha controlat el joc i s’ha classificat per la semifinal de dissabte.

L’altre semifinal enfrontarà al Magdeburg i el Kielce. El conjunt alemany, que defensa el títol, ha acabat primer del grup C després de golejar per 54-14 l’Universitat de Queensland (Austràlia). L’equip polonès s’ha imposat per 49-23 el San Francisco CatHeat dels Estats Units i ha acabat primer del grup D.