Tennis

Granollers i Zeballos acaben invictes i primers de grups en els dobles de les ATP Finals

El barceloní i l’argentí han derrotat per 6-3 i 6-4 González i Molteni

Marcel Granollers i Horacio Zeballos han guanyat el tercer partit del grup verd i han acabat invictes i primers de grup en les ATP finals. El barceloní i l’argentí, cinquens favorits, ja estaven classificats per la semifinal des de l’última jornada i abans de jugar l’últim partit ja tenien segur el primer lloc. No hi havia res en joc en l’enfrontament contra Maximo González i Andres Molteni (7), ja que els argentins estaven eliminats. Malgrat això Marcel Granollers i Horacio Zeballos han jugat molt centrats i s’han imposat per 6-3 i 6-4 en 1h23 de joc. Un trencament de servei en cada set ha estat suficient.

La victòria a primera hora del mexicà Santiago González i el frances Edouard Roger-Vasselin (4) contra els primers favorits, el croat Ivan Dodig i el nord-americà Austin Krajicek per 6-4, 3-6 i 15-13, ha classificat a Santiago González i Edouard Roger-Vasselin per la semifinal com a segons de grup i ha donat el primer lloc a Marcel Granollers i Horacio Zeballos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)