Tennis

Djokovic sotmet Alcaraz i es jugarà el títol de les ATP Finals contra Sinner

El serbi Novak Djokovic (1) ha derrotat el murcià Carlos Alcaraz (2) per un contundent 6-3 i 6-2 i jugarà demà diumenge la seva novena final de les ATP Finals amb l’objectiu d’obtenir el seu setè títol. El seu rival serà el jove italià de 22 anys Jannik Sinner (4), que afronta el partit més important de la seva carrera. Sinner ha encès en la sessió de tarda el Pala Alpitour eliminant el rus Daniïl Medvédev (3) per 6-3, 6-7 (4) i 6-1 gràcies a un ressorgiment físic i mental en el tercer acte. Es converteix en el primer italià que arriba a la final de la reunió de mestres. Amb 22 anys, aspira el seu el nou mestre del tennis mundial després d’haver conquerit abans, concretament l’any 2019, les ATP Finals de la Next Gen, el torneig que aplega els millors jugadors del curs que no superen els 21 anys.

Djokovic, per la seva banda, ha resolt el primer parcial amb un trencament, mentre que Alcaraz ha malbaratat les dues oportunitats de què ha disposat. La tònica no s’ha alterat en el segon parcial. El serbi ha encarrilat definitivament el partit amb una nova ruptura, ha trencat de nou el servei del murcià en el setè joc i Alcaraz (0/4 en el global) ha desaprofitat les seves oportunitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)