Tennis

Alcaraz se cita amb Djokovic

Tennis. ATP Finals. Venç Medvédev, queda primer de grup i avui juga la semifinal contra el serbi (21 h). Granollers-Zeballos s’enfronten a Ebden-Bopanna per un lloc en la final (12 h)

Carlos Alcaraz (2) va superar ahir el rus Daniïl Medvédev (3) per un doble 6-4 en un partit meteòric d’1h21 i jugarà avui (21 h) les semifinals de les ATP Finals contra el serbi Novak Djokovic (1), segon de l’altre grup i sis cops campió. Alcaraz, que confirma un gran èxit en la seva primera participació, tanca primer el grup vermell. Cap jugador amb 20 anys havia arribat tan amunt des que ho va fer Rafa Nadal el 2006. Amb la derrota, Medvédev, que ja estava classificat i que va apostar per un model de partit sense massa intercanvis per estalviar-se desgast superflu, evita el serbi i se les haurà amb l’italià Jannik Sinner (4). El bicampió Alexander Zverev (7) va quedar eliminat abans de vèncer Andrei Rublev (5): 6-4 i 6-4.

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (5) juguen contra l’australià Matthew Ebden i l’indi Rohan Bopanna (3) la semifinal de dobles (12 h). Granollers i Zeballos van guanyar els tres partits de la fase de grups. Serà la seva tercera semifinal junts (2020 i 2021) i busquen la primera final plegats. L’altra semifinal enfronta Ram-Salisbury (6) a González-Roger-Vasselin (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)