Atletisme

Esther Guerrero i Mohamed Katir, estrelles de la 100 Allianz Jean Bouin

La tradicional prova barcelonina es farà diumenge amb rècord d’inscripcions i de curses

Esther Guerrero i Mohamed Katir seran les estrelles de la cursa femenina i masculina de la 100 Allianz Jean Bouin que es disputa aquest diumenge pels carrers de Barcelona. La tradicional cursa que arriba a la seva edició número 100, tindrà rècord d’inscripcions i de curses, amb un total de 17, superant les 15 que es feien fins ara.

L’organització ha remodelat els dos circuits de les curses populars de 5 i 10 km que sortiran de l’avinguda Maria Cristina (9 h). La més curta finalitzarà a l’Arc de Triomf i la llarga tornarà fins al punt de sortida. Després, a partir de les 11.15 es faran les curses de la mainada i el plat fort de les proves internacionals femenina i masculina arribarà a partir de les 13.15 h.

En la cursa femenina el nom més destacat és el d’Esther Guerrero, que estarà acompanyada per Andrea Romero i Laura Rodríguez.

En la masculina destaca la presencia de Mohamed Katir, que va guanyar fa dos anys, i que arriba com a subcampió mundial de 5.000 m. També destaquen Adam Maijó, Abderrahim Ougra, Youssef Taoussi i Satiago Catrofe. L’any passat la victòria en la cursa masculina va ser per Ilias Fifa i en la femenina per Meritxell Soler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)