Atletisme

Esther Guerrero i Mohamed Katir guanyen la 100a Allianz Jean Bouin

Mohamed Katir, amb un temps de 29:25, i la banyolina Esther Guerrero, amb un registre de 22:48, han confirmat els pronòstics i han guanyat amb autoritat la cursa internacional de la 100a Jean Bouin a Barcelona. El gironí Santiago Catrofe –30:33–ha estat segon i el podi l’ha completat Nicolás Cuesta (30:26) Katir havia guanyar la cursa fa dos anys i arribava a Barcelona com a subcampió mundial dels 5.000 metres. En la cursa femenina, la segona plaça se l’ha endut Laura Rodríguez (23:15) i tercera ha quedat Judith Otazua (23:21). La Jean Bouin popular s’ha fet en dues curses de 5 i 10 km i ha aplegat més de 20.000 atletes pels carrers de Barcelona. Els vencedors de la cursa de 10 quilòmetres han estat Dimitris Serjogins (29:42) -el veterà Reyes Estévez ha estat tercer–i Cristina Silva (34:39), mentre que en els 5 quilòmetres s’han imposat Brahim Fateh (14:26) i Rebeca Suárez (16:54). Els dos circuits populars, remodelats per a aquesta edició, han arrencat a l’avinguda María Cristina, sota les Torres Venecianes, en direcció a la plaça Espanya i l’avinguda Paral·lel. Després de prendre els carrers Floridablanca i Entença, els corredors han recorregut el centre de Barcelona per la Gran Via fins a la plaça Tetuan, on van girar pel passeig Sant Joan abans de passar pels carrers Ausiàs Marc i Bruc, i la ronda Sant Pere, punt on s’ha separat els dos circuits.

La cursa de cinc quilòmetres ha acabat al passeig Lluís Companys, sota l’Arc de Triomf -que va ser l’arribada de la primera edició el 1920-, mentre que la prova de deu quilòmetres ha acabat al punt de sortida amb un traçat circular que ha passat principalment pel passeig Colom i l’avinguda Paral·lel

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)